OFTE STILLEDE 
SPØRGSMÅL

Menu

- Hvilken mad serverer i?

Vi serverer tre forskellige tacos fra vores food trucks, som du kan læse mere om her. Du kan finde anmeldelser af oplevelsen og maden her.

- Hvor hurtigt og hvordan foregår serveringen?

Til at starte med får alle gæsterne til dit arrangement en tallerken med de tre forskellige tacos. Ved et arrangement på 50 personer har alle typisk fået den første runde inden for 30 minutter. Efterfølgende kan gæsterne komme op og få flere tacos indtil at de er mætte.

- Har i vegetariske og veganske alternativer?

Ja! To af vores tacos er vegetariske og de kan også serveres vegansk.

- Er maden autentisk mexikansk?

Adrian og hans mexicanske kæreste Lisa har sammen udviklet menuen med kærlighed til Mexico og med focus på autensitet. Graden af chilli er dog skruet ned til de danske smagsløg i vores food trucks.

Praktisk

- Er der noget jeg skal forberede?

Det eneste du skal forberede før vi ankommer er at vores food truck har adgang til et almindeligt strømstik indenfor 30 meter. Udover dette skal du ikke tænke på andet end at nyde dit arrangement.

- Skal jeg sørge for bestik og tallerkener?

Nej. Vi har alt hvad vi skal bruge med, så du ikke skal tænke på det.

- Hvad er størrelsen på jeres food truck?

Vores food trucks are 3,2m lange, 2,3m høje og 1.55m brede.

- Hvad gør vi hvis det regner?

Hvis det ser ud til at skulle regne for tidspunktet for din servering, så sørger vi for at placerer vores food truck så tæt på et indendørsområde som muligt. Food truck serveringsvinduet er overdækket, så der kan stå 3-4 personer i tørvejr og få serveret deres tacos ad gangen.

- Hvornår ankommer i?

Vi ankommer senest 30 minutter før det aftalte serveringstidspunkt. Nogle gange sætter vi food truck’en op et par timer før for at få det til at passe med resten af logistikken for vores andre food trucks.

- Hvor længe bliver i?

Vores food truck serverer som udgangspunkt ude hos dig i 1,5 time til mindre arrangementer. Hvis du har et større arrangement eller en form for arrangement der kræver længere tids servering, så kan vi aftale dette nærmere. Udfyld gerne formularen på denne side med dine ønsker.

- Hvor serverer i?

Vores food trucks kører ud til private- og virksomhedsarrangementer. Vi dækker hele Sjælland og kører til Fyn og Jylland ved større arrangementer. Yderligere deltager vi også i nogle af landets store festivaler!

Andet

- Vi har et firma arrangement med mange deltagere.
Kan prisen forhandles?

Til meget store arrangementer kan vi fastsætte en unik pris. Udfyld gerne formularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

LEJ EN FOOD TRUCK

Udfyld formularen og få et tilbud tilsendt indenfor 5 minutter.

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage hurtigst muligt på din e-mail.
Ups! Der gik noget galt.