FOOD TRUCK TIL DIT ARRANGEMENT

At få en food truck ud til et arrangement giver en hel særlig uformel atmosfære, hvor gæsterne får lov at spise lækker mad og samtidig falde i snak med hinanden. Vi har igennem de sidste par år serveret tusindvis af tacos til en bred vifte af arrangementer i Danmark og oplevet, hvordan en food truck bringer mere liv til en fest end almindelig bordservering.

Siden 2018 har vi serveret lækker mexicansk mad i Danmark fra en food truck. Til at starte med serverede vi fra en “lille” trehjulet food truck, hvor vi var rundt til forskellige private fester og festivaler. Nu kører vi ud med 3 food trucks, som kan komme længere rundt i landet og har mere plads til at servere til større arrangementer.

Food Truck menu

Vores food truck menu er udviklet med kærlighed til Mexico og med en stor grad af fleksibilitet i præferencer og diæter. Vi kan med stolthed sige at vores food truck kører ud med en menu der både kan serveres vegetarisk, glutenfri, laktosefri og til børn. Dette gør at du som vært ikke skal bekymre der om, hvorvidt alle kan få lækker mad til din fest og blot lade os sørge for det.
. Når du bestiller en af vores madvogne til din fest, så er du sikker på at alle dine gæsters præferencer bliver tilgodeset og at alle bliver mætte!

SE MENU

"Deres tacos var et hit!"
- Ann-marie S.

"Det er ikke sidste gang vi bestiller en food truck til en fest og nok heller ikke sidste gang vi får fra Taco Food Truck!"
- Marianne J.

"Alt var vel koordineret inden, kort svartid via mail, og på dagen kom de med godt humør til tiden, og satte selv alt op."
- Claus W.

"Great service, amazing tacos, highly recommend!"
- Nicklas K.

Mere food truck
information

Når du lejer en af vores food trucks til din fest, så får du en “plug & play” løsning. Det eneste vi skal bruge er adgang til strøm og at du vælger et sted, hvor du vil have at vi servere fra. Vi sørger for resten! Hvis du har flere spørgsmål, så kan du med fordel kigge igennem vores FAQ, hvor du kan finde svar på det meste, eller kontakte os ved at udfylde formularen nederst på siden.

SE FAQ

Vores food truck
kunder

Vores food trucks har været ude og servere for tusindvis af glade mennekser - både til private- og virksomhedsarrangementer samt festivaler. Her er et udsnit af vores virksomhedskunder.

LEJ EN FOOD TRUCK

Udfyld formularen og få et tilbud tilsendt indenfor 5 minutter.

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage hurtigst muligt på din e-mail.
Ups! Der gik noget galt.