Food truck til firma arrangement

Hvis du planlægger et firmaarrangement, er food trucks en fantastisk måde at tilbyde lækker og varieret mad til dine kolleger og gæster. Vi vil tage dig gennem nogle vigtige overvejelser, når du bestiller en eller flere food trucks til dit næste arrangement, så du kan få den bedste oplevelse muligt.

En eller flere food trucks

Først og fremmest er det vigtigt at afgøre, hvor mange food trucks du har brug for til dit firmaarrangement. Afhængigt af størrelsen og typen af arrangement, kan du have behov for en eller flere food trucks. Hvis dit arrangement er en lille sammenkomst for din afdeling, svarer det næsten til at bestille en food truck til en privat fest. Men hvis du forventer mere end 100 deltagere, vil vi gerne dele nogle overvejelser med dig.

Food trucks er kendt for deres lækre og forskelligartede menuer, men det vigtigste spørgsmål er, om de kan servere mad hurtigt nok til dit arrangement. Én food truck vil sandsynligvis ikke være tilstrækkelig, især hvis du har mange gæster. Derfor anbefaler vi at overveje at bestille flere food trucks for at undgå lange køer og sikre, at alle får serveret deres måltider i god tid.

Vi kommer ofte med mere end én taco foodtruck til større arrangementer. For eksempel, til et arrangement med 150 personer og en serveringstid på 2 timer, vil vi normalt have to food trucks til rådighed. Dette giver gæsterne mulighed for at nyde deres første portion inden for ca. 20 minutter og derefter komme tilbage for mere. Afhængigt af arrangementets art kan du også ønske at tilbyde forskellige madkoncepter, så dine gæster kan smage på forskellige verdenskøkkener. Vi samarbejder ofte med andre food truck-kollegaer og skræddersyr menuen efter dine ønsker.

Serveringstid

Når du planlægger serveringstiden til dit firmaarrangement, er det vigtigt at tage hensyn til arrangementets art og din egen tidsplan. Nogle gange skal serveringen strække sig over flere timer, mens det i andre tilfælde kan være nødvendigt at få serveringen overstået hurtigt. Her er vores anbefaling baseret på erfaring og arrangementets størrelse.

Vi vil gerne samarbejde med dig for at finde den rette balance mellem serveringstid og arrangementets forløb. Når vi har mere information om dit arrangement, kan vi skræddersy et tilbud og anbefale den passende mængde tid til servering. Det er også muligt at tilkøbe ekstra serveringstid, hvis det skulle være nødvendigt. Vores mål er at sikre, at du og dine gæster får den bedst mulige madoplevelse.

Forberedelse, strøm og hensyn til diæter og allergier

Før selve arrangementet er der nogle praktiske ting, der skal koordineres. For større arrangementer vil vi normalt bede dig om at beskrive og sende billeder af det sted, hvor du ønsker, at vores food truck(s) skal placeres. Dette hjælper os med at forberede os ordentligt og sikre, at ankomsten og forberedelsen forløber gnidningsløst. Dette vil give dig mulighed for at slappe af og nyde dit arrangement eller fokusere på at koordinere andre aspekter af din fest.

Strømforbruget til dit arrangement afhænger af, hvor mange food trucks der deltager. For eksempel, hvis vi ankommer med to food trucks, vil vi bruge to almindelige strømstik på 13amp eller et rødt 16amp eller 32amp stik. Hvis der er flere food trucks involveret, vil strømforbruget variere, og vi vil informere dig om de nødvendige oplysninger inden arrangementet. Vi medbringer alt det nødvendige udstyr og kabler og koordinerer med de rette personer på stedet for at få adgang til de korrekte strømstik.

Når det kommer til diæter og allergier, er det vigtigt at tage hensyn til gæsternes forskellige behov. Ved større arrangementer kan der være forskellige diæter og allergier at tage højde for. De mest almindelige inkluderer vegetariske og veganske diæter samt laktose- og glutenallergier. Vi gør vores bedste for at imødekomme disse behov. Vores tacos serveres på glutenfri majsmel, og vi tilbyder altid to forskellige vegetariske tacos. Derudover kan vi også tilbyde laktosefrie og veganske tacos. Vi stræber efter at sikre, at alle dine gæster kan nyde vores lækre retter.

Mæthedsfaktor og oprydning

En af de mest almindelige bekymringer, når man arrangerer mad til et firmaarrangement, er, om alle vil blive mætte. Det kan være en udfordring at beslutte den nøjagtige mængde mad, der skal bestilles. Nogle food trucks tilbyder et forudbestemt antal portioner af en bestemt ret og baserer dette på deres erfaring med, hvor meget en gennemsnitlig person spiser.

Vi har bemærket, at mængden af mad, der kræves for at blive mæt, varierer meget fra person til person. Nogle gange spiser folk tre tacos, mens andre kan spise op til 20 tacos! Derfor tilbyder vi en ad libitum-menu, så dine gæster kan spise så meget, de har lyst til. Dette sikrer, at alle går fra arrangementet mætte og tilfredse.

Efter arrangementet behøver du ikke bekymre dig om oprydning. Vi sørger for at tage alt service, skrald og andet med os, så du kan fortsætte med at nyde resten af dit arrangement uden bekymringer. Betalingen klarer vi på faktura efter arrangementet, hvilket giver dig tid til at slappe af og glæde dig over den vellykkede begivenhed.

Konklusion

Når du ønsker at leje en eller flere food trucks til dit firmaarrangement kan være en fantastisk måde at tilbyde varieret og velsmagende mad til dine kolleger og gæster.

Husk at samarbejde tæt med din valgte food truck-udbyder for at skræddersy løsningen til dine behov. Med den rette planlægning kan du sørge for, at dine gæster får en uforglemmelig madoplevelse, og at dit firmaarrangement bliver en succes. Vi ser frem til at bringe den mobile madoplevelse til dit næste arrangement, uanset om det er en lille sammenkomst eller en stor fest. Velbekomme!

Heading

Food truck til firma arrangement