TACOS

Alle vores tacos serveres på tortillaer der er lavet af 100% majsmel

Når du lejer en af vores food trucks får du serveret tacos lavet på 100% majsmel. Smagen af majs er et grundelement i vores tacos og bygger basen for en enkel og unik smagsoplevelse.
Læs gerne også mere om os, hvor vi præsenterer, hvordan vores menu er udviklet.

PULLED BEEF

Pulled beef med sprøde syltede rødløg.

Oksekødet i denne taco bliver langtidskogt i 12 timer, hvorefter det bliver så mørt at det falder fra hinanden. Før denne taco serveres bliver den pyntet med sprøde rødløg, som er syltede i sød æbleeddike.

CHORIZO

Chorizo med sød kartoffel.

Denne lækre taco inkluderer chorizopølse med søde kartofler. Den saltede smag fra pølsen bliver komplementeret af de bløde søde kartofler, der giver denne taco en helt unik konsistens og smag. Til slut får tacoen en stribe chipotle mayo, der sætter det sidste punktum for den unikke smag med en let syrlighed og et pift af røget chilli.

MUSHROOMS & CHEESE

Champignoner, hvidløg og ost.

De bløde svampe, den kremede ost og den smagsrige majstortilla udgør en af vores taco favoritter! Svampene og osten møder hinanden som to gamle venner og smelter hurtigt sammen. Den faste majstortilla skaber rammerne og giver en hel unik oplevelse af kremet, fast og blød konsistens.

LEJ EN FOOD TRUCK

Vi glæder os til at servere tacos til din fest! Udfyld formularen og få et tilbud tilsendt indenfor 5 minutter.

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage hurtigst muligt på din e-mail.
Ups! Der gik noget galt.