TACO MENU

Når får besøg af vores food truck til din fest, så får du serveret tacos lavet på bløde tortillaer der er lavet af 100% majsmel. Smagen af majs er et grundelement i vores tacos og bygger basen for en enkel og unik smagsoplevelse.
Læs gerne også mere om os, hvor vi præsenterer vores unikke historie og hvordan vores menu er udviklet.

Pulled beef food truck menu
sweet potato food truck menu
mushrooms food truck menu
guacamole food truck
cheesecake food truck

ALLERGENER
& DIÆTER

Vores menu er sammensat på en måde, hvorpå alle kan spise med. MUSHROOMS & CHEESE og SWEET POTATO tacos er vegetariske og kan serveres vegansk. Alle tacos kan serveres laktosefrie og alle tacos er glutenfrie, da de er lavet på majsmel. Det vil sige, at når du får besøg af TACO FOOD TRUCK til din fest, så er du sikker på at alle dine gæster bliver mætte og kan spise med af vores lækre taco menu.

ANDET

FOOD TRUCK STØRRELSE

Food trucken er 3,2m lang, 2,3m høj og 1.55m bred. Det vil sige, at den kan komme ind i de fleste indkørsler, baggårde og andre smalle indgange.

TALLERKENER

Du skal ikke sørge for tallerkener eller andet - vi har alt med. Vi har tallerkener af rustfrit stål med, som vi tager med os igen når vi kører fra din fest.

STRØM TIL FOOD TRUCK

Det eneste denne food truck skal bruge er et almindeligt strømstik indenfor 30 meter af vores food truck.

PRIS

Din pris per kuvert inkluderer alt. Det vil sige at der ingen ekstra omkostninger er til kørsel, personale, opsætning eller andet.

LEJ EN FOOD TRUCK

Udfyld formularen og få et tilbud tilsendt indenfor 5 minutter.

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage hurtigst muligt på din e-mail.
Ups! Der gik noget galt.