Om Os

TAQU 2024

2024

Menuen for 2024 er blevet forbedret endnu engang på baggrund af feedback fra tusindvis af glade kunder og endnu mere inspiration fra Mexico. Nu dækker TAQU hele Danmark! Fra Nordsjælland til Aalborg.

2023

Året startede med en inspirationsrejse til Mexico for at forbedre opskrifter og TAQU konceptet. Det har resulteret i helt nye salsaer, ingredienser og metoder, som vi i løbet af 2023 kommer til at serverer til tusindvis af festglade mennesker i løbet af året.
foodtruck menu 2023
foodtrucks til firmafest

2022

Efter de forgangne års success og tusindvis af kunders glade kommentarer er hele Danmarks TACO FOOD TRUCK nu klar til at komme ud og servere til endnu flere arrangementer. De små food trucks er blevet lidt for små til behovet for at komme længere ud i Danmark og derfor er de blevet skiftet ud med tre lækre mobile trailere!

2021

Corona-året blev brugt på at fintune menuen og udvikle de tre lækreste tacos i Danmark! Opskrifterne  blev forbedret og nye kom til på baggrund af feedback fra tusindvis af kunder fra tidligere år. Vi kan nu med stolthed sige, at vores food truck serverer tacos i verdensklasse med de bedste råvarer og opskrifter!
food truck menu 2021
food truck 2020 corona lille event

2020

I 2020, da Danmark åbnede mere og mere op igen under Corona, kunne vores food truck igen komme på vejene og servere lækre tacos til festglade gæster! Meget af året blev også brugt på at forbedre menuen og udvikle endnu bedre tacos. Udover servering til street food festivaler, begyndte food trucken nu også at køre ud til en masse private- og virksomhedsarrangementer med stor success!

2019

I 2019 levede den “hjemmebyggede” food truck ikke længere op til den brug og de behov som serveringen krævede. Derfor blev den skiftet ud med en professionelt ombygget Piaggio Ape 50! Denne blev flittigt brugt til en masse street food festivaler og menuen havde nu ændret sig til tacos! En masse læring, viden og smagspræferencer fra serveringen af burritos året før blev omdannet til en lækker taco menu.
foodtruck 2019 billede
food truck piaggio ape 50 2018

2018

Adrian startede sin første food truck i 2018. Dette var en gammel Piaggio Ape 50 knallert, som han ombyggede til en lille food truck med en stor kølekasse bagpå og en serveringsdisk på begge sider. Den var første gang på gaden til forskellige street food festivaler, hvor der blev serveret mexicanske burritos! Kunderne elskede maden og koncepter, hvilke gav Adrian blod på tanden til at fortsætte...