OM OS

2022

Efter de forgangne års success og tusindvis af kunders glade kommentarer er hele Danmarks TACO FOOD TRUCK nu klar til at komme ud og servere til endnu flere arrangementer. De små food trucks er blevet lidt for små til behovet for at komme længere ud i Danmark og derfor er de blevet skiftet ud med tre lækre og mobile trailere! 

2021

I 2021, da Danmark åbnede mere og mere op igen under Corona, kunne vores food truck igen komme på vejene og servere en masse lækre tacos til festglade gæster!Udover servering til street food festivaler, begyndte food trucken nu også at køre ud til en masse private- og virksomhedsarrangementer med stor success!

2020

På grund af Corona-epidemien var dette et meget sløvt år for hele food truck-branchen, hvilket også ramte os. Derfor blev serveringen af vores lækre tacos sat på pause og fokus blev lagt på at forbedre menuen yderligere!

2019

I 2019 levede den “hjemmebyggede” food truck ikke længere op til den brug og de behov som serveringen krævede. Derfor blev den skiftet ud med en professionelt ombygget Piaggio Ape 50! Denne blev flittigt brugt til en masse street food festivaler og menuen havde nu ændret sig til tacos! En masse læring, viden og smagspræferencer fra serveringen af burritos året før blev omdannet til en lækker taco menu.

2018

Adrian startede sin første food truck i 2018. Dette var en gammel Piaggio Ape 50 knallert, som han ombyggede til en lille food truck med en stor kølekasse bagpå og en serveringsdisk på begge sider. Den var første gang på gaden til forskellige street food festivaler, hvor der blev serveret mexicanske burritos! Kunderne elskede maden og koncepter, hvilke gav Adrian blod på tanden til at fortsætte...

LEJ EN FOOD TRUCK

Udfyld formularen og få et tilbud tilsendt indenfor 5 minutter.

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage hurtigst muligt på din e-mail.
Ups! Der gik noget galt.