LEJ EN MADVOGN TIL DIN FEST

SE MERE

Siden 2018 har vores madvogne serveret til alt fra barnedåbe, konfirmationer, fødselsdage og firma arrangementer. Vi serverer lækre tacos til din fest der passer til børn, vegetariske, veganske, laktosefri og glutenfri diæter. Serveringen er lynhurtigt, så vi undgår lange ventetider og sørger for at alle bliver mætte og glade! Du kan læse mere om vores madvognes historie her.

MADVOGN MENU

Vores tacos bliver serveret på tortillaer af glutenfri majsmel, to af vores tacos er vegetariske og alle tacos kan serveres laktosefrie – samtidig kan vores tacos også gøres børnevenlige. Når du bestiller en af vores madvogne til din fest, så er du sikker på at alle dine gæsters præferencer bliver tilgodeset og at alle bliver mætte!

SE MENU

Har du nogle spørgsmål om vores madvogn?

Vi ved at du som arrangør af en fest kan have mange spørgsmål før du lejer en madvogn. Derfor har vi samlet en række typiske spørgsmål og svar, som du kan finde ved af klikke på knappen nedenfor.

SE FAQ

VORES KUNDER

Her kan du se nogle af vores virksomhedskunder - udover disse har vores food truck været ude og servere for tusindvis af private kunder,som har valgt at leje en af vores madvogne til en masse forskellige fester!

FAQ

- Jeg har aldrig lejet en madvogn. Hvordan fungerer det?

Det er typisk nemmere end de fleste tror at leje en madvogn. Når du har besluttet at du ønsker at leje en af vores madvogne, så udfylder du formularen på denne side og får med det samme et tilbud. Hvis du har nogle spørgsmål,så er vi klar til at svare på disse. Efterfølgende sender vi dig et overblik over hvad vi har aftalt, som du kan godkende når du er klar til at leje din madvogn. Herefter skal du blot glæde dig til at din madvogn dukker op på din adresse og serverer lækker mad for dig og gæsterne til din fest.

- Hvilke diæter kan jeres madvogn servere for?

Vi har tilpasset vores menu, så vi hurtigt kan tilpasse hver ret i vores madvogn til hver gæst til din fest. Vores retter kan serveres vegetariske, veganske, laktosefrie og glutenfrie. Ovenikøbet har vi også altid noget at byde til børn, så de også nemt kan spise med.

- Er der noget jeg skal forberede før jeres madvogn ankommer?

Vi har alt med som vi skal bruge for at serverer lække mad til din fest fra vores madvogn. Det eneste vi skal have adgang til er et almindelig strømstik indenfor 30 meter - ellers er der ikke andet du skal sørge for.

- Kan jeres madvogne serverer til store virksomhedsarrangementer?

Hvis du har et større virksomhedsarrangement, så er vi klar med madvogn eller flere afhængig af størrelsen for dit arrangement. Samtidig kan vi tilpasse menuen for at tilgodese eventuelle budgetkrav. Udfyld kontaktformularen på denne side, såv i kan starte kommunikationen omkring en lækker madvogn til din fest.

- Hvor mange personer kan en madvogn serverer for?

Vores madvogne serverer til de helt små fester og op til ca. 100 personer per madvogn. Hvis du har en fest, hvor der f. eks. kommer 200 personer, så kører vi meget gerne ud med to madvogne eller endnu flere, hvis du har en større fest!

- Har i nogle lækre salsaer med i jeres madvogn?

Det kan du tro! Udover vores super lækre tacos, så har vi altid en lækker røget chipotle salsa med og en stærk habanero salsa. Lej en madvogn til fest hos os og du vil få en uforglemmelig smagsoplevelse og god stemning!

LEJ EN FOOD TRUCK

Udfyld formularen og få et tilbud tilsendt indenfor 5 minutter.

Tak for din forespørgsel! Vi vender tilbage hurtigst muligt på din e-mail.
Ups! Der gik noget galt.