LEJ EN MADVOGN TIL DIN FEST

Få en uforglemmelig madoplevelse til din fest

Hurtig servering
Lækre tacos
Bruger kun strøm
Passer alle diæter
Få et tilbud
madvogn til fest

Hurtig servering

Lækre tacos

Bruger kun strøm

Passer alle diæter

I hjertet af dette vækstfulde fænomen stræber TAQU efter at være pionerer inden for foodtruck-branchen og tilbyde kunderne en smagsoplevelse, der går ud over det sædvanlige. Med en bred vifte af unikke smagskombinationer og en passion for at bringe mexicanske smagsnuancer ud til sultne sjæle, ser vi frem til at fortsætte vores rejse og inspirere dine smagsløg.

MADVOGN TIL 
ALLE FESTER

Madvogn til fest i hele Danmark

Nu kan du bestille vores madvogne til fest i hele Danmark. Vi dækker hele Sjælland, Fyn og Jylland og glæder os til at svinge forbi med en madvogn til din næste fest!
madvogn jylland fyn sjælland
food truck til fest

En madvogn eller flere

Så længe at du ønsker at dine gæster får lækker mad fra en madvogn eller flere, hvis din fest har rigtig mange deltagere, så kan du trygt leje en madvogn med tacos hos os.Vi serverer street food tacos til alle typer af arrangementer - du kan leje en madvogn til barnedåb, bryllup, konfirmatiom, studentergilde og til de helt store virksomhedsarrangementer.Du sørger blot for en placering til vores madvogn og adgang til strøm og så klarer vi resten.

Over 50.000 tacos om året

Vi serverer over 50.000 tacos om året fra vores madvogne til både store og små fester. Når du lejer en madvogn kan du derfor være tryg ved, at vi ved lige præcis, hvordan en taco skal serveres. Samtidig er personalet i vores madvogn super dygtige og effektive, så du kan være sikker på, at dine gæster får deres lækre tacos inden for kort tid.
food truck hurtig servering grill
food truck kunde får tacos

Nem madvogn

Når du får besøg af vores madvogn kan du læne dig tilbage og nyde festen. Du skal blot sørge for at vi får adgang til strøm inden for 30 meter af madvognen og herefter klarer vi resten.Vi har service, servietter og håndsprit med i vores madvogn, så ikke ikke skal tænke på disse til din fest og blot kan nyde synet af den smukke vogn og den lækre mad.

Det siger vores kunder

Mega god mad og god service både levering af madvogn inden start, men også under madlavningen. Meget positivt.
Lea
God oplevelse! Adrian var nem at kommunikere med og vi fik alle detaljer før arrangementet. Alle elskede ad libitum madvogn konceptet. Helt sikkert anbefalelsesværdigt.
Noelle
Adrian var super nem at arbejde med og intet var for stort et problem. Vores arrangement var til 200 personer og alt forløb uden problemer. I hver madvogn var der et super hold af mennesker. Jeg vil helt sikkert anbefale denne oplevelse.
Tanya

Jeg er klar til at sende dig et tilbud på lækker street food til din fest 🥳🎉

- Adrian

UDFYLD FORMULAR
taco food truck adrian
• food truCK • TACOS • FEST • STREET FOOD • food truCK • TACOS • FEST • STREET FOOD
• food truCK • TACOS • FEST • STREET FOOD • food truCK • TACOS • FEST • STREET FOOD •

Bæredygtighed i vores madvogn

Siden begyndelsen på vores madvogn har vi fokuseret på gradvist at reducere vores CO2 aftryk. Derfor har vi i valg af ingredienser, energikilder og service til vores madvogn konstant haft overvejelser omkring bæredygtighed i balance med den praktiske eksekvering af arrangementer.

For eksempel bruger vi udelukkende på strøm i vores madvogn, vi har genbrugelige ståltallerkener med, som vi vasker og genbruger.

 • Madvogn kun på strøm
  Vores madvogn er uafhængig af gas og kører kun på strøm. Hver madvogn er indrettet til at køre på et almindeligt strømstik.

 • Vi vasker ståltallerkener
  Vi serverer vores mad på tallerkener af rustfrit stål, som vi har med i vores madvogn til din fest og tager med igen efter serveringen, så andre kan få glæde af dem til deres fest.
   Vi sparer på denne måde titusindvis  af engangstallerkener om året.

 • Plantebaserede retter
  Vi arbejder konstant på at reducere forbruget af animalske produkter i vores madvogn.

Vores kunder

Her er et udsnit af nogle af vores glade virksomhedskunder, som har valgt at booke enTAQU madvogn til deres fest. Til større arrangementer kører vi ud med to eller hele tre food trucks på en gang, så vi sørger for, at der ikke er lang kø og at stemningen bliver ekstra god til din fest i form af en super street food oplevelse. og få en uforglemmelig madoplevelse og atmosfære!
Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logoEphicient logo
Arise Health logoThe Paak logoOE logo2020INC logoEphicient logo

FAQ

Menu

Har I nogle lækre salsaer med i jeres madvogn?

Det kan du tro! Til at give vores tacos et ekstra pift haft vi altid et udvalg af salsaer med, så selv kan styre, hvilke smage og hvor stærke dine tacos skal være. Lej en madvogn til fest hos os og du vil få en uforglemmelig (muligvis stærk) smagsoplevelse.

Hvor mange personer kan en madvogn serverer for?

Vores madvogne serverer til de helt små fester og op til ca. 100 personer per madvogn. Hvis du har en fest, hvor der f. eks. kommer 200 personer, så kører vi meget gerne ud med to madvogne eller endnu flere, hvis du har en endnu større fest!

Er der noget jeg skal forberede før jeres madvogn ankommer?

Vi har alt med som vi skal bruge for at servere lækker mad til din fest fra vores madvogn. Det eneste vi skal have adgang til er et almindelig strømstik indenfor 25 meter - der er ikke andet, som du skal sørge for.

Hvilke diæter kan jeres madvogn servere for?

Vi har tilpasset vores madvogn menu, så vi hurtigt kan tilpasse hver ret i vores madvogn til hver gæst til din fest. Vores retter kan serveres vegetariske, veganske, laktosefrie og glutenfrie. Ovenikøbet har vi også altid noget at byde til børn, så de også nemt kan spise med.

Jeg har aldrig lejet en madvogn. Hvordan fungerer det?

Det er typisk nemmere end de fleste tror at leje en madvogn. Når du har besluttet at du ønsker at leje en af vores madvogne, så udfylder du formularen på denne side og får hurtigt et tilbud. Hvis du har nogle spørgsmål, så er vi klar til at svare på disse. Efterfølgende sender vi dig et overblik over hvad vi har aftalt, som du kan godkende når du er klar til at leje din madvogn. Herefter skal du blot glæde dig til at din madvogn dukker op på din adresse og serverer lækker mad for dig og gæsterne til din fest.