Foodtruck catering

Almindelig catering associeres som regel som levering af mad i form af buffet som er enten varm eller kold. Buffeten stilles herefter frem af værten eller hyret servicepersonale og gæsterne til festen eller arrangementet henter herefter maden. Den største forskel mellem foodtruck catering- og almindelig cateringløsninger er at du som vært og gæst til et arrangement ikke selv skal stå for særlig meget - både i forhold til forberedelse, men også ved selve serveringen.

Foodtruck catering er kendetegnet ved at vognen ankommer med personale, som er klar til både at varme og servere maden. Du kan som vært derfor hygge dig med dine gæster og dine gæster kan gnidningsfrit gå op og hente lækker mad. Dette kan være et stort plus, da det betyder, at du ikke selv skal stå for madlavning og servering.

Foodtruck catering er en god mulighed for dig som ønsker en sjov og anderledes cateringoplevelse. Foodtruck kan sættes op næsten hvor som helst, hvilket gør det muligt at skabe et hyggeligt festmiljø, hvor alle kan nyde de dejlige retter og få serveret maden varm. Det er især populært til private fester, firmafester, havefester og en masse andre arrangementer.

Servering fra en foodtruck

Som beskrevet ovenfor, så er er en af de største forskelle på almindelig catering og foodtruck catering, at man får serveret maden frisk direkte fra vognen. Det vil sige, at der typisk er to personer i vognen, som serverer de lækre retter til gæsterne. Der vil typisk være en smule kø på 10-15 minutter afhængig af antallet af deltagere til arrangementet, som giver mulighed for at gæsterne kan mingle en smule før maden.

Serveringen ved foodtruck catering er meget fleksibelt, da man kan rykke vognen til næsten ethvert sted, hvor der er plads. Det betyder, at man ikke behøver at bekymre sig om at skulle leje et sted, der kan huse alle gæsterne og siddepladser, men man kan i stedet holde festen i haven, et selskabslokale eller noget helt tredje.

Vores foodtruck catering

Når du bestiller food truck catering fra en af vores food trucks, så sørger for vi tallerkener, personale og lækker mad, så du blot skal vise os, hvor foodtrucken skal stilles og give os adgang til strøm. Udover vores lækre tacos stiller vi en salsabar til rådighed, som gæsterne til dit arrangement kan benytte sig af til at gøre deres tacos endnu mere lækre efter deres præferencer.