Foodtruck pris

Afhængig af antallet af gæster til dit arrangement og menuen, så kan prisen for en foodtruck svinge mellem 150 kr. og 425 kr. per person. Primært afhænger prisen af konceptet, kvaliteten af råvarerne, hvor bred menuen er og mængden af mad.  Til store virksomhedsarrangementer er pris i høj grad også påvirket af antal deltagere.

Antal deltagere, eller også kaldet kuverter, skal aftales med foodtrucken før arrangement finder sted. De fleste foodtrucks ønsker på forhånd at kende antallet af deltagere for at være sikre på, at have den rigtige mængde af mad med og for at undgå madspild. I mange tilfælde, kan antallet af kuverter ændres op til 10 dage før arrangementet, hvis det ikke ændre sig drastisk. Det kan ofte svært at finde en foodtruck, som er villig til at modtage betaling fra gæsterne til arrangementet på stedet, da dette forsinker serveringen og samtidig ikke sikre en fast indtjening for foodtruck ejeren.

Hos TACO FOOD TRUCK tilbyder vi en kuvertpris, som afhænger af antallet af personer til din fest. Vores priser inkluderer tacos ad libitum, salsa og nacho chips. Der er meget forskel på, hvor meget gæsterne til et arrangement spiser - det kan være alt fra 3 til 20 tacos. Derfor foretrækker vi at tilbyde tacos ad libitum, så er du sikker på at alle dine gæster bliver mætte og kan nyde festen fester efterfølgende. Vi afregner det forudbestemte antal kuverter efter arrangementet og serveringen er slut.

Antal kuverter

Der vil som regel altid være et minimum antal kuverter, som skal bestilles, for at en foodtruck kan dække sine omkostninger. Dette ændrer sig meget fra foodtruck til foodtruck, afhængig af den generelle prissætning og kan være alt fra 15 til 70 personer. Hos TACO FOOD TRUCK er vores minimum antal kuverter 30 stk. Det er dog stadig muligt at leje vores foodtruck, hvis din fest har færre end 30 deltagere, dog skal prisen for de minimum antal af kuverter dækkes. Andre foodtrucks har et højt opstartsgebyr og hermed en lavere kuvertpris for at dække omkostningerne forbundet med eksekvering af et arrangement.

Vi har flere TACO FOOD TRUCKs, som kan kører ud til et enkelt arrangement og derfor kan vi også serverer til meget store arrangementer. Vi har erfaring med at servere til arrangementer med op til 900 deltagere, hvor vi deltog med alle vores foodtrucks. Til endnu større arrangementer eller til arrangementer, hvor man ønsker et bredere udvalg af mad, sammensætter vi et tilbud med hjælp fra vores dygtige foodtruck kollegaer. Prisen for store arrangementer afhænger meget af serverings tidsintervallet, antallet af deltagere og hvor i landet arrangement finder sted. Udfyld gerne formularen nederst på siden og vend tilbage med detaljer omkring dit arrangement, så sammensætter vi et specifikt foodtruck tilbud.

Catering pris vs. foodtruck pris

Alm. buffet catering er det mest almindelige valg til mange private fester. Afhængig af leverandøren vil buffet catering typisk være en lidt billigere løsning end street food catering. Ved almindelig buffet catering, vil der udover kuvertprisen også være omkostninger til servicepersonale, leje af tallerkener, bestik og andet. Det er ofte også tidskrævende for værten til festen at sætte buffeten op før eller under festen og sørge for rengøring efterfølgende. I en foodtruck pris, vil mange af de nævnte omkostninger allerede være regnet ind i prisen. Derfor er den største forskel på bestilling af mad fra en foodtruck i stedet for almindelig catering at du blot skal sørge for adgang til strøm for og herefter klarer madvogn personalet serveringen. Samtidig står du heller ikke tilbage med oprydning eller opvask når foodtrucken er kørt igen og du kan derfor fortsætte med at nyde din fest.

Når du bestiller en TACO FOOD TRUCK, så har vi vores genbrugelige service med, håndsprit, servietter og alt der skal bruges til servering. Alt er inkluderet i prisen og du skal blot sørge for, at vi har adgang til et almindeligt strømstik.

Pølsevogn vs. foodtruck

Den oprindelige og traditionelle danske foodtruck er en pølsevogn og er et velkendt indslag til mange fester og arrangementer. Det er også et langt billigere alternativ end en foodtruck, da råvarerne til serveringen typisk er mindre omkostningstunge. Pølsevogne til et arrangement kan være et super fint valg til en fest eller arrangement og er ofte et hit - især til natmad. Vores priser hos TACO FOOD TRUCK er en del højere end ved valget af en alm. pølsevogn. Grunden til dette er vores valg af råvarer, som ligger i den høje ende i forhold til en pølsevogn og prisen per kuvert derfor afspejler dette.

Priser til festivaler

Mange foodtrucks kører ud til store festivalsarrangementer og serverer deres lækre mad. I løbet af sommeren i Danmark er der en del større festivaler, hvor man kan finde et bredt udvalg af foodtrucks, som serverer alt fra burgere, hotdogs, lobster rolls til flæskestegssandwich. Her ligger priserne meget forskelligt og kan ligge på alt imellem 50 kr. til 130 kr. per ret. Som udgangspunkt kører TACO FOOD TRUCK ikke ud til festivalsarrangementer eller andre markedsarrangementer, da vi har travlt med at servere tacos til virksomheds- og private arrangementer i løbet af hele året. Vi indgår dog nogle gange aftaler, hvor arrangøren garanterer et minimumssalg til arrangementet.

Konklusion

Til 90% af arrangementer har vi en standardpris for at leje en foodtruck og du kan ved at udfylde formularen på denne side hurtigt få et svar på, hvad det vil koste at booke en foodtruck til din fest. De resterende 10% af gangene kræver din forespørgsel at vi beregner en konkret pris til dig, så du kan få et skræddersyet tilbud - dette får du også ved at udfylde formularen nederst på siden og ved at vende tilbage med detaljer omkring dit arrangement på mail.

Heading

Foodtruck pris