Madvogn til konfirmation

At booke en madvogn til konfirmation er efterhånden blevet et meget populært valg. Den uformelle stemning skaber helt specielle omstændigheder til festen, som gør, at gæsterne føler sig mere afslappede og kan nyde hinandens selskab med lækker mad. 

Samtidig frigiver det meget tid for konfirmanden og forældrene at leje en madvogn, da der ved denne løsning ikke skal tænkes så meget på forberedelse af mad til festen. Dette kan være en stor lettelse, da der både skal tænkes på invitationer, taler, underholdning, drikkevare og meget andet, når man man selv eller ens barn skal konfirmeres.

Vi har efterhånden været ude og servere til rigtig mange konfirmationer med stor success og til glæde for både konfirmander, forældre og gæsterne til festerne. Vores erfaring er at madvogn indslaget til festen skaber en super fed stemning, som gør at deltagere til festen kan møde hinanden på kryds og tværs. Til konfirmationer er der typisk et bredt spænd af forskellige aldersgrupper og personer, som måske normalt ikke møder hinanden til hverdag og derfor er madvognen noget, der binder festen sammen.Til en konfirmation er der typisk en række taler i løbet af festen fra forældre, bedsteforældre og venner og derfor er besøget af en madvogn ofte et tiltrængt indslag og pusterum, hvor gæsterne kan strække benene, snakke med nogen som de måske ikke kender på forhånd eller sidder ved bord med og få noget lækker mad.

Konfirmandens valg og ønsker

Det vigtigste kriterium ved valg af mad til festen er selvfølgelig konfirmandens mening om valget. Vores erfaring er typisk at forældrene og nogle gange konfirmanden selv indhenter tilbud og sammenligner de forskellige muligheder. Her er det selvfølgelig vigtigt, hvad der falder i konfirmandens egen smag, men også hvilken type mad man forestiller sig, at ens gæster godt kan lide.

Forældre og konfirmander kan have en god idé om, hvilke madvogn, der vil falde i god smag hos deres gæster - måske på baggrund af, hvad de har spist sammen før eller hvad der generelt er populært. Pizzaer, burgere og hotdogs vil ofte være de valg, som man først kommer i tanke om, men andre valg af madvogn kan være lige så eller endnu mere spændende. Især hvis man ønsker en fest, hvor at alle får en anderledes oplevelse.

Tacos til fester bliver stadig mere populært til fester og hos TACO FOOD TRUCK har vi oplevet stor glæde til arrangementet, hvor vi har serveret lækre mexicanske tacos fra vores madvogne. Især vores ad libitum koncept er faldet i god smag hos både konfirmanden, forældrene og gæsterne, da alle får rigeligt at spise, så de kan give den gas resten af aftenen efter at vi er kørt med vores madvogn.

Mexicansk madvogn til konfirmation

Når du booker en mexicansk madvogn til konfirmationen, vil konfirmanden og gæsterne kunne nyde et bredt udvalg af frisklavede mexicanske delikatesser. Vores madvogne tilbyder utroligt lækker mad, som er inspireret af det mexicanske køkken med udgangspunkt i kvalitetsråvarer.

Vi er eksperter i at lave frisklavede tacos i kombination med lækre salsaer, og vi er klar til at servere lækre retter til konfirmationen. Vi serverer både til frokost, aftensmad og natmad, så du frit kan få det til at passe ind i festens program.

Vores madvogne tilbyder altid en spændende og anderledes madoplevelse, som konfirmander, forældre og gæster vil huske længe. Dette er en af de bedste måder at skabe et godt miljø og en god stemning til festen, så alle kan hygge sig og nyde hinandens selskab.